Werken bij Amanizorg

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Werken bij Amanizorg

Werken bij
Ons succes is afhankelijk van onze mensen. Daarom zijn we altijd op zoek naar ambitieuze professionals in de hulpverlening. Onze begeleiders voelen zich als een vis in het water in onze biculturele organisatie.

Jij….

  • wilt leren hoe je een brug slaat tussen de Caribische cultuur en de Nederlandse normen en waarden;
  • gaat geen uitdaging uit de weg en wil cultuursensitief communiceren graag onder de knie krijgen; 
  • staat ervoor open om te onderzoeken hoe je onze cliënten het best bereikt.
Wat wij bieden? Een zeer dynamische werkplek waar er ruimte is voor jouw ontwikkeling. Ook bieden we onze zorgprofessionals altijd de nodige kansen in hun zorgcarrière. Spreekt dit jou aan? Vacatures bekijken

Gedragscode Amanizorg
Wij willen graag dat onze cliënten tevreden zijn over de zorg die zij krijgen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze hulpverleners hun werk met plezier doen. Daarom is het van belang dat we goed met elkaar omgaan. Bij Amanizorg zijn we transparant en willen we dat onze gedragscode meer is dan een papieren tijger. Daarom vind je onze gedragscode op onze site, zodat onze cliënten en samenwerkingspartners deze kunnen inzien. 

Alle medewerkers, deelnemers en samenwerkingspartners moeten zich aan deze gedragscode houden in hun relatie met of namens onze organisatie.

Is er een meningsverschil over de normen en waarden uit onze gedragscode? Bespreek dit dan met de direct leidinggevende van jouw zorginstelling.
Gedragscode Amanizorg Gedragscode gebruik sociale media

Stage of afstudeeronderzoek
Wij hebben beperkt ruimte voor studenten met een ondernemende instelling die van aanpakken weten. Ben jij op zoek naar een stageplaats of ga je binnenkort afstuderen en lijkt het je wat om bij Amanizorg aan de slag te gaan? Stageplekken bekijken [Afstudeeronderzoek]

 

Share our website